Folyamatosan elemezzük a piacot és keressük napjaink legfejlettebb informatikai megoldásait, ügyfeleink számára a legmodernebb és leghatékonyabb megoldásokat. Emiatt cégünk egy nemzetközi szinten elfogadott vállalatirányítási rendszer bevezetését és testreszabását teszi tevékenysége fókuszába. Tesszük ezt annak tudatában, hogy a kis- és középvállalati szektor fő üzleti előnyét, a rugalmasságot, szoftverek olyan szintű  testreszabásával tudjuk segíteni, amik a lehető legnagyobb mértékben együttműködnek más irodai és üzleti alkalmazásokkal.

 

Szakembereink a fejlesztési feladatokat az üzleti folyamatba illesztve elemzik, megvizsgálják azoknak valamennyi egymásra való hatását és meghatározzák az üzleti probléma informatikai megoldásának módját.

 

Az eredményeket kommunikálják a fejlesztők felé, hogy azok érvényre jussanak atestreszabás során. Az elemzés után kollegáink kiválasztják a legmegfelelőbb alkalmazásokat és technológiákat, bevezetik a megoldásokat. Végezetül ügyfeleink kezébe adjuk azokat az eszközöket, hatékony felhasználási lehetőségeket, amelyekkel elősegíthető a vállalat fejlődése.

 

 

 

 

 

     Informatikai tanácsadás, oktatás, egyedi szoftverfejlesztés, kis- és közepes vállalkozások ERP és CRM rendszereinek bevezetése.

CityByte zRt
1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 80.
Tel: 06-1-478 0910
Fax: 06-1-478 0914
Mobil: 06-20-942-9960
E-mail: kiss.gyorgy@citybyte.hu © 2022 CityByte by TopSide