Működésünk során jelentős tapasztalatot szereztünk informatikai tanácsadásban, oktatásban, egyedi szoftverfejlesztésben, kis- és közepes vállalkozások ERP és CRM rendszereinek bevezetésében. Programjainkat jelenleg is több vállalkozás használja Magyarországon és az Európai Unióban.
 

Fő elvünk az ügyfélközpontúság, üzletfeleink tevékenységének alapos megismerése és megértése.Ez jelenti az alapot a gyors és hatékony, testreszabott alkalmazások megtervezéséhez és megvalósításához.

 

 

Fő tevékenységünk a Microsoft Dynamics NAV integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, a vállalati igényeknek megfelelő  testreszabása, továbbfejlesztése. Ezekre a rendszerekre alapozva fejlesztjük az egyedi igényeket kielégítő speciális, vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat- kezelési megoldásokat.

 

Specialitásunk közé tartozik, a Microsoft Dynamics NAV szakértői feladatainak ellátása, hibásan bevezetett rendszerek helyrehozása, célzott, speciális fejlesztések elvégzése (pl. e-számla fejlesztés a NETLOCK KFT-vel közösen)

 

 

 

 

 

     Informatikai tanácsadás, oktatás, egyedi szoftverfejlesztés, kis- és közepes vállalkozások ERP és CRM rendszereinek bevezetése.

CityByte zRt
1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 80.
Tel: 06-1-478 0910
Fax: 06-1-478 0914
Mobil: 06-20-942-9960
E-mail: kiss.gyorgy@citybyte.hu © 2022 CityByte by TopSide