Elsődleges célkitűzésünk ügyfeleink maximális elégedettségének elérése. Egy rendszer bevezetését követően fontos feladatnak tartjuk a kialakított megoldás üzemeltetési és felhasználói támogatását. Annak érdekében, hogy ügyfeleink valóban elégedettek legyenek a kiválasztott megoldással,  szükségnek tartjuk a rendszer támogatás szolgáltatást.

 

Rendszereink teljes életciklusán keresztül elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára, hogy biztosítsuk, megoldásaink mindig összhangban vannak a változó követelményekkel. Törekszünk arra, hogy az üzemeltetés minél kisebb feladatot rójon a megrendelőre.

 

Természetes, hogy az általunk fejlesztett rendszerek mellé teljes mértékű támogatási szolgáltatást is nyújtunk, vállaljuk a szoftver követését, távoli rendszerfelügyeletét és technikai támogatását, gyakorlatilag a szoftverek teljes körű supportját biztosítjuk.

A támogatás során mérhetővé tesszük szolgáltatásunk színvonalát a megrendelői kérések, jelzések beérkezésétől a megoldások kifejlesztéséig. Az általunk fejlesztett szoftver teljes bevezetésén túl vállaljuk a szoftver követését, távoli rendszerfelügyeletét és technikai támogatását.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Informatikai tanácsadás, oktatás, egyedi szoftverfejlesztés, kis- és közepes vállalkozások ERP és CRM rendszereinek bevezetése.

CityByte zRt
1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 80.
Tel: 06-1-478 0910
Fax: 06-1-478 0914
Mobil: 06-20-942-9960
E-mail: kiss.gyorgy@citybyte.hu © 2022 CityByte by TopSide