Manapság az üzleti területek munkája szinte elképzelhetetlen IT támogatás nélkül. Legfontosabb célunk ügyfeleink igényeinek kielégítése, így kimondottan figyelünk arra, hogy mindenkor megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak és a lehető legmagasabb színvonalú, egyedi igényekre szabott szolgáltatást nyújtsuk számukra.

 

A vállalatok számára alapvető elvárás, hogy az informatikai rendszerek szinte láthatatlanul támogassák az üzleti folyamatokat és a döntéshozatalt. Egy informatikai rendszert akkor nevezhetünk hatékonyan működőnek, amennyiben az a felhasználókat támogatja és nem hátráltatja őket a napi munkavégzés során.

 

Minden esetben megvizsgáljuk a szolgáltatást megrendelő vállalat meglévő informatikai rendszerét. A rendszer átvizsgálása közben feltárjuk a kritikus pontokat, kidolgozzuk a hiányosságokra, hibákra való megoldásainkat. Ennek alapján javaslatot teszünk a rendszer működésének stabilabbá, hatékonyabbá tételére. Informatikai tanácsadási tevékenységünkre szakembereink széles körű, naprakész ismeretei, valamint a támogatott technológiák sokszínűsége jelenti a garanciát.

 

 

 

 

 

 

     Informatikai tanácsadás, oktatás, egyedi szoftverfejlesztés, kis- és közepes vállalkozások ERP és CRM rendszereinek bevezetése.

CityByte zRt
1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 80.
Tel: 06-1-478 0910
Fax: 06-1-478 0914
Mobil: 06-20-942-9960
E-mail: kiss.gyorgy@citybyte.hu © 2022 CityByte by TopSide