Microsoft Dynamics NAV - vállalatirányítási rendszer

 

A vállalatirányítási rendszer, vagy vállalat erőforrás tervezési (angolul Enterprise Resource Planning, röviden ERP) rendszer olyan modulokból felépülő alkalmazás, mely informatikai eszközökkel köti össze egy vállalkozás különböző létfontosságú területeit. A középméretű szervezeteknek készült Microsoft Dynamics NAV gyorsan megvalósítható, egyszerűen konfigurálható és könnyedén használható, teljes körű vállalatirányítási megoldást nyújt. A termék tervezése, fejlesztése, megvalósítása és kezelhetősége terén az innováció irányát már a kezdetektől fogva az egyszerűség határozta meg, ami a jövőben is a legfontosabb szempont marad. A Microsoft Dynamics NAV világszerte több mint egymillió felhasználóval rendelkezik, és több mint 40 különböző országnak megfelelő verzióban elérhető.

 

 

A Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszer megoldásai rendkívül egyszerű használhatóságukkal emelkednek ki más ERP-szoftverek közül, és tökéletesen illeszkednek cége meglévő informatikai rendszereihez. A Microsoft támogatásával olyan ERP-szoftverekre építhet, amelyek nem csak a jelenlegi, hanem a vállalat fejlődésével párhuzamosan változó jövőbeni igények kielégítésére is képesek lesznek.

 

 

A rendszer olyan testreszabható megoldást nyújt a napi munkafolyamatok során, mely nagyobb hatékonyságot, jobb versenyképességet és zavartalan működési lehetőséget biztosít cége számára. A szoftver az Ecobit Kft. szakembereinek segítségével gyorsan és egyszerűen bevezethető és megtanulható, az adott vállalat igényei szerint alakítható. A Microsoft Dynamics NAV a szolgáltatások és funkciók széles választékát nyújtja, valamint lehetővé teszi a vállalat összes fontos üzleti információjának rögzítését és felhasználását.

 

A Microsoft Dynamics (NAV) vállalatirányítási rendszer átfogó megoldást kínálnak a kis- és középvállalatok számára üzleti folyamataik teljes körű kezelésére az alábbi területeken:

 • a pénzügy
 • könyvelés
 • beszerzés
 • értékesítés és marketing
 • az ellátási lánc
 • az ügyfélkapcsolat-kezelés
 •  kereskedelem területén

 

 A Microsoft Dynamics NAV segítségével az egyedi igényeknek megfelelő, a gyakorlatban is bizonyított ágazatspecifikus funkciók valósíthatók meg, még a legnagyobb mértékben specializált iparágak és szervezetek esetében is. Az eredmény egy olyan költséghatékony és átfogó ERP-szoftvermegoldás, amely pontosan igazodik cége egyedi követelményeihez, és amellyel munkatársai hatékonyabbá, vállalata pedig versenyképesebbé válhat.

 

 • kereskedelem

A Microsoft Dymanics NAV kereskedelem modulja új lehetőségeket kínál a teljes vállalati működés hatékonyságának növelésére, a megrendelések gyorsabb teljesítésére, valamint a készletezési és a disztribúciós költségek csökkentésére.

 

Microsoft Dynamics NAV - Vevők és szállítók - kötelezettségek

 

Microsoft Dynamics NAV - Vevők és szállítók - követelések

 

ha erre a kettőre rámész adja ki a korábban csatolt Microsoft Dynamics NAV kötelezettségeket és a követeléseket

 

 •  pénzügy

A pénzügy modul használatával átláthatóvá, megjeleníthetővé válnak a cég pénzmozgásai, nyilvántarthatjuk a kiállított és befogadott számlákat, nyomon követhetjük a kiegyenlítéseket, továbbá javíthatjuk a gazdasági tevékenységet átláthatóságát.

 

Microsoft Dynamics NAV - főkönyv

 

Microsoft Dynamics NAV - tárgyieszköz

 

ha erre a kettőre rámész adja ki a korábban csatolt Microsoft Dynamics NAV főkönyvet és tárgyieszközt

 

 •   ügyfélkapcsolat kezelés

A modul az információ technológia eszközeivel járul hozzá a felhasználó ügyfélkezelési folyamataihoz. Egyszerűen kezelhetővé és hatékonyabbá válik az értékesítés és a marketing és a szerviz.

 

Microsoft Dynamics NAV - CRM - Értékesítés és marketing

 

Microsoft Dynamics NAV - CRM - Szerviz

 

ha erre a kettőre rámész adja ki a korábban csatolt Microsoft Dynamics NAV ért és mark. illetve szervizt

 

 

 •   raktárkezelés 

A raktárkezelő modul által rendelésenként kivételezheti az egyes cikkeket, összevonhatja a csomagolási műveleteket és csökkentheti a folyamatok munkaigényét. Könnyebben és gyorsabban teljesítheti a rendeléseket.

 

Microsoft Dynamics NAV - Raktárkezelés

 

Microsoft Dynamics NAV - Készletnyilvántartás

 

 •   termelésirányítás

A  termelésirányítás modul segítségével a ki lehet alakítani az optimális ellátástervezést és raktárkészlet kezelést, maximalizálható az ellenőrzés. A termelésről, a gyártásról bármely időpillanatban pontos képet kaphatunk.

 

Microsoft Dynamics NAV - Termelésirányítás

 

Microsoft Dynamics NAV - Ellátástervezés

 

 •   üzleti analitika

A Microsoft Dynamics NAV üzleti analitikai funkcióival a telephelyek dolgozói a helyileg tárolt adatokra épülő online analitikus feldolgozási ( OLAP ) kockákat hozhatnak létre, különösebb informatikai támogatás nélkül.Az anyavállalat irodájában dolgozó kontrollerek a Microsoft Windows SharePoint Services, a Microsoft Office Excel és más jól ismert eszközök segítségével is hozzáférhetnek a jelentésekhez. Az eredmény: a teljes szervezet világos áttekinthetősége, valamint gyorsabb és hatékonyabb jelentéskészítés.

 

Microsoft Dynamics NAV - Üzleti analitika

 

 

 

Töltse le tájékoztató anyagainkat a Microsoft Dynamics NAV-ról!

 

Microsoft Dynamics NAV általános.pdf

 

 

Microsoft Dynamics NAV english brochure.pdf

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSUHzOHzqUYveTqRK7hTRlC3J4o0WMmkdvzHbia6MvqsddpnbcKpQ

 

 

 

 

 

 

 

     Informatikai tanácsadás, oktatás, egyedi szoftverfejlesztés, kis- és közepes vállalkozások ERP és CRM rendszereinek bevezetése.

CityByte zRt
1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 80.
Tel: 06-1-478 0910
Fax: 06-1-478 0914
Mobil: 06-20-942-9960
E-mail: kiss.gyorgy@citybyte.hu © 2021 CityByte by TopSide