Napjainkban a Közép-Európai régióban kulcskérdés, hogy egy vállalkozás versenyelőnyre tegyen szert és a folyamatos növekedés során optimálisan használja fel a rendelkezésre álló erőforrásokat. Ebből kiindulva feladatunknak tekintjük, hogy csak olyan szoftvereket kínáljunk, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a felhasználok számára.

 

Legfőbb célunk a stabil, hosszú távú kapcsolatok kialakítása kölcsönös megbízhatóságra építve. Alapelvünk az őszinteség, a tisztesség, és a korrekt üzleti kapcsolat.

 

Informatikai fejlesztőink és tanácsadóink tudására alapozva a cégünk által szállított informatikai megoldásokat ügyfeleink működésébe integrálva, az üzleti folyamatokba ágyazva, a megrendelőink céljainak megvalósulását segítve készítjük el. A többlet értéket tapasztalatainkra, valamint innovációs és partneri együttműködési projektjeink eredményeire építve hozzuk létre.

 

Keressük a végfelhasználók számára egyszerű, jól használható, hatékony megoldásokat, hogy elérjük azt, hogy szoftvereinkkel minden felhasználó szeressen dolgozni. Mindig az optimális ár-érték arányt kínáljuk. Erősségünk munkatársaink szakértelme, lojalitása, eddigi üzleti partnereink ragaszkodása. Csúcsminőségű szoftvereket fejlesztünk, amelyek ötvözik magukban a korszerű és teljes körű megoldást. Ezáltal segítjük ügyfeleinket abban, hogy versenyképességük javulhasson.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Informatikai tanácsadás, oktatás, egyedi szoftverfejlesztés, kis- és közepes vállalkozások ERP és CRM rendszereinek bevezetése.

CityByte zRt
1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 80.
Tel: 06-1-478 0910
Fax: 06-1-478 0914
Mobil: 06-20-942-9960
E-mail: kiss.gyorgy@citybyte.hu © 2021 CityByte by TopSide