Microsoft Dynamics integrált, adaptálható ügyviteli megoldáscsalád, amellyel Ön és munkatársai nagyobb magabiztossággal hozhatják meg üzleti döntéseiket. A Microsoft Dynamics megjelenésében és működésében megegyezik a közismert Microsoft szoftverekkel, illetve a pénzügyi folyamatok, ügyfélkapcsolatok és ellátási láncfolyamatok automatizálásával és racionalizálásával hozzájárul a vállalat sikeres működéséhez.

 

Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási (ERP) megoldásai rendkívül egyszerű használhatóságukkal emelkednek ki más ERP-szoftverek közül, és tökéletesen illeszkednek cége meglévő informatikai rendszereihez. A Microsoft támogatásával olyan ERP-szoftverekre építhet, amelyek nem csak a jelenlegi, hanem a vállalat fejlődésével párhuzamosan változó jövőbeni igények kielégítésére is képesek.

 

 

Microsoft Dynamics CRM  integrált ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer segítségével egységes és mérhető fejlődést érhet el mindennapos üzleti folyamataiban. A vállalat értékesítési, marketing- és ügyfélszolgálati eljárásainak továbbfejlesztésére alkalmas eszközök, valamint a Microsoft Office alkalmazásokkal való együttműködés révén a Microsoft Dynamics CRM gyors, rugalmas és költséghatékony megoldást kínál.

 

Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer Microsoft Dynamics CRM ügyfél-kezelő rendszer

 

 

 

 

     Informatikai tanácsadás, oktatás, egyedi szoftverfejlesztés, kis- és közepes vállalkozások ERP és CRM rendszereinek bevezetése.

CityByte zRt
1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 80.
Tel: 06-1-478 0910
Fax: 06-1-478 0914
Mobil: 06-20-942-9960
E-mail: kiss.gyorgy@citybyte.hu © 2016 CityByte by TopSide